Rockstad; Falun/Sabaton Open Air

Hej! Kom in!!
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
Hoppas allt är bra med er! Det är bara bra med mig.
Det har gått några dagar sen Rockstad; Falun/Sabaton Open Air festivalen gick av stapeln i Falun. Men jag saknar det ännu. Längtar som f-n till nästa år. =) Jag fick en fast position i år och det var att ha koll på scenerna. Hade tre stycken under mig. Det kändes kul att L.S litade på mig så pass att hon satte mig där. Då var detta min fjärde sommar där. =) Det var även några nya inom nattvakterna. En del som gjorde bra jobb och andra som inte gjorde så bra jobb. Men så kan det vara. Hade hur kul som helst i år på Rockstad. =D Mycke skoj och skratt. Saknar dom som f-n!! =D
 
££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££££
 
Kan säga så här att jag vart igen känd och det var pga en bild. Och det är en bild på Sabaton som hundar, men dom vart omdöpta till SabaBone ;) Jag hade tagit med mig den bilden för att få den singerad. =D Basisten P.S tittade på bilden och upp på mig och ner på bilden och säger: "Är det dig som jag har mailat med?"
Det var lite kul =D Så här kommer den bilden.
 
SabaBone
Dog Division!!
 
Den var uppskattad =) Dom fick egan bilder på denna. =)
 
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
 
Som jag har nämde så har de varit mycket skratt och sånt. Men även mycket jävleskap, iaf mot mig. Förstår inte varför?! Undra om det har något med att jag avgudar Sabaton?? Nej, hur kan man tro de?
*ASG*
Så mycke tok och sånt som det har varit mellan oss har jag inte vairt med om att de har varit någon annanstans. Man kunde lämna in något som man ville ha singerad av bandet. Vilket jag inte behövde. Men så fick L.S höra av någon annan arbetsledare att denne tänkte lämna in en av sina funkisar och få han/henne singerad av bandet. Vilket L.S tyckte var en jättebra idé. När hon berättade de så tittade hon på mig. Jag tyckte att det var en dålig idé.
 
Men bästa var väl när jag fick för mig att krama en Scania. Det var bara det att jag INTE visste om att det stod en sak i framrutan på den. Vilken L.S retar mig för, enligt henne så visste jag om det, men de gjorde jag inte.
 
Detta skrev L.S om bilden på Fb:
"Hon påstod att hon gillade Scania men jag förstod direkt att anledningen till att hon juckade på lastbilen var att det stod Sabaton i framrutan...”
 
Till mitt försvar: jag visste INTE om att de stod Sabaton i framrutan på Scanian.
 
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
 
Det bästa var att jag ÄNTLIGEN fick se Wisdom. =D Dom var såå bra!! Hoppas att dom kommer tillbaka till Svergie och spelar. Det vore något! Jag diggar deras musik lika mycket som jag diggar Sabaton.
 
Wisdom
 
 
 
 
 
 
Snacka om att jag fick mig en överraskning under mitt jobbpass på natten mellan lördag och söndag. Jag och en av dom som jobbade med mig då på natten där vid scenerana stod och snackade. Så kommer bandet Wisdom och går förbi. Då fick jag verkligen se en sak som jag inte tänkte på när jag såg dom då när dom spelade. Och det var att deras ena gitarrist är kort. Jag ljuger inte om jag säger att han är i samma längd som basisten i Sabaton. Vad är det med mig och korta killar?? WTF?!
 
Wisdoms gitarrist Gabor Kovacs
 
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
 
Sist men inte minst äntligen kommer det bilder på bandet som jag verkligen älskar och avgudar <3
Här kommer bilder på Sabaton ;) <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denna vart såå snygg :D
 
Hehe! Diggar denna mycket =D
 
Detta var allt för mig. Få se när jag skriver igen =P Ska försöka skärpa mig och skriva oftare. Men ibland så har man inget att skriva om.
 
Nåja, vad är ett nattpass på Rockstad?? =D
 
Ha det bra
 
 
XOXO