Svart På Vitt

Men hej och hå...
Undra vart min sömn tog vägen?!
Blev den uppäten tro?
Om någon har sett den så säg till mig.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
 
Ja, det här var ju trevligt..
Fick det verkligen svart på vitt att de var som man har misstänkt, man att verkligen får de på papper framför sig har gjort att de är ett faktum och inte att det är sannolikt att det är så. 
 
Nu sitter du/ni och undrar va i hela helvetet (sorry för språket) snacka du/hon om nu?!
 
Det är så här att jag har träffat en logoped några gånger under några veckor och varför jag har gjort de är för att komplitera min utredning från gymnasiet om att jag har dyslexi. Med dessa träffar så har jag gjort några tester med mera. Och är det svart på vitt att jag har dyslexi.
 
Så blir inte förvånad om jag skulle stava fel någonstans i min blogg,nu vet du/ni varför jag gör de.
 
Men de var en sak som de stod i papperna som de inte har stått någon annanstans. Och tanken på att de detta ord verkligen står i papperan så har det fått mig att verkligen tänka till och kanske fått en förklaringe på saker och ting. Förklaring på varför jag är som jag är. Detta ord stod inte med i utredningen som jag gjorde när jag skulle ha studiestöd när jag pluggade i Övertorneå, utan då stode koncetrationssvårigheter (tror att jag stavat rätt). Du/Ni kanske har gissat ut ordet eller? Ordet är ADHD.
 
Jag har själv inte riktigt smält att det ordet stod i mina papper,men det står där, det finns där, jag har det. Tanken på att jag har läst mycket om det så har jag ändå funderat över om jag inte har ADHD ändå.
 
Ja, nu vet jag inte alls vad jag ska skriva. Kanske ska försöka sova lite grann innan larmet ringer.
 
XOXO
//Anniz