En Tjej Som Behöver Hjälp

Ursäkta röran....men jag kom hem igår...
 
När jag hade loggat in på Helgon så blinkade att jag hade ett oläst mail. Först trodde jag att de var en person som är liite dryg att ha att göra med. Men de visade sig att så var inte fallet. Utan en de var en tjej som hade skrivit till mig. Hon bor i Lycksele, som ligger i Västerbotten. Hon bad om mig om att gå in på hennes sida på Helgon och ta mig tid att läsa det hon hade skrivit på sin profil. Jag gjorde det, och jag tycker synd om henne. Så jag frågade om jag fick dela de på Fb. Men samtidigt så bestämde jag mig att dela hennes historia här med.
 
Här kommer Alexandra Danes (hon heter Dhanez på Helgon) historia;

"Jag tänker starta en insamling till den operation som tandläkarna vill göra. Eftersom att sociala inte står för såna höga kostnader som måste jag har pengar att betala minst hälften av de.
Jag är arbetslös och väntar på beslut från försäkringskassan angående min skolios som jag levt med hela mitt liv.
Jag kommer aldrig kunna arbeta pga min smärta och de finns inga värktabletter eller operation för ryggen som kan hjälpa mig.

 

Jag har konstant värk, jag har fått käkledsinflammation och svullna lymfkörtlar pga tänderna och de gör så att jag inte kan äta eller dricka normalt utan att va i fruktansvärd smärta.
Inflammationen har sträckt sig till nacken och axeln så att min vänstra arm är ibland helt lealös och jag kan inte ens klä mig själv.
Detta händer varje dag.
Jag går inte ut längre för att jag vill inte att folk ska se vad jag går igenom, folk har de nog jobbigt själva.

 

Jag ligger framför tvn hela dagarna och äter ipren i den dos jag kan för att hålla någorlunda koll på smärtan, den tar över ibland och jag kan inte annat än att bara ligga och gråta.
Min sambo känner sig helt hjälplös för de finns ingenting han kan göra för att ta bort smärtan jag har.

 

Det som hänt är att jag fått tandlossning (ärftligt) och jag har inte haft råd tidigare att gå till tandläkaren i tid så att de har blivit värre och värre. Nu har jag varit på en koll där dom titta och bedömt vad som behöver göras och de kommer behöva göras under narkos för att de är så pass mycke. 
Om jag inte får denna operation väldigt snart så riskerar jag mycket allvarligare problem än tandvärken. De räcker med att jag inte kan gapa för att käken är låst.

 

Det som behöver göras är, 3 visdomständer ska dras ut, 3-4 ordinarie tänder ska oxå dras ut då visdomständerna totalkrossat dom.
ALLA resterande tänder ska lagas då de finns hål och sprickor i dom, antibiotikabehandling ska sättas in då jag har grova infektioner på båda sidor av nederkäkarna.
Allt detta ska göras under narkos då dom tror de kommer ta sammanlagt 8-10 timmar att göra.

DELA GÄRNA VIDARE DETTA INLÄGG.
Hjälp mig mot en ljusare framtid.

Swisha gärna erat bidrag för att hjälpa mig till 0738164952
Eller till mitt swedbank konto 84202 9043907873

15000kr behövs, är uppe i 2290kr i insamling.

Tack på förhand och önska mig lycka till."

 

Snälla! Hjälp Alexandra så hon kan göra denna operation. Om inte, dela detta vidare så att andra kan läsa detta och bidra med en slant.

 

XOXO

//Anniz