Mina "Fina" Åsikter Om Saker Och Ting

Se upp för dammråttorna!
 
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
 
Ja, det var ett bra tag sen som jag skrev något här. Måste bli bättre på det. Men men, tror inte att någon har dött bara för att jag inte har uppdaterat min blogg. 
 
Jaja, tanken på mig rubrik så valde jag den på grund av en sak. Ingen har väl missat den dära serien om Hofors?! Samtidigt i Hofors heter den och gick på SVT1. Det var några Hoforsbo som var med några "kända" och några mindre "kända". Kan tillägga att hon med illrarna är en kompis till mig =) Men ialla fall, så har vi en person som jag har "fina" åsikter om. Men det som retade mig mest var att denna "lilla" fanskap utmålade sig som offer med mera. Snacka om att sitta på höga hästar. Kan ingen ta och knuffa ner h**** från dom? Snälla?!
 
Jag hade en diskussion om denna person med en annan. Och jag sa det att jag är glad att resterande svenskar inte vet om mina åstikter om (...) eftersom dom inte är så "fina". Men det är inte bara (...) som har råkat ut för mina åsikter utan även Miroi (som jag läser mina kurser genom) har också fått sig en känga, både en och två gånger, kanske flera har dom fått. Tycker lite synd om D.J som jag har på Studiespåret som måste stå ut med mig och mina "fina" åsikter om en del saker.
 
Kom även på under skrivandes stund att jag har haft "fina" och intressanta åsikter om en viss kung som vi har haft i Sverige. Snacka om att hans storhetsvansinne steg honom åt huvudet på grund av all makt han hade under sitt levands tid.
 
Nåja, vad är en bal på slottet?
 
Ha de så bra alla där ute!
 
XOXO